miercuri, 26 august 2015

Baloane pentru un botez memorabil


Uneori ma gandesc la evenimentele pe care le-am decorat cu baloane. Imi este foarte greu sa gasesc unul preferat, devreme ce toate au fost minunat decorate si clientii au fost pe deplin multumiti.
Insa, exista uneori evenimente cu adevarat memorabile, cand apar clienti care te lasa sa faci ce decor crezi tu ca se potriveste in locatia pe care au ales-o.
Unul dintre aceste evenimente il prezint mai jos, un botez deosebit (de fetita, dupa cum de poate vedea in poze).

Decorul a fost unul impresionant si a cuprins cateva elemente importante:

1. Arcadele cu heliu


Ies in evidenta in primul rand arcadele din baloane cu heliu, ce creaza un efect de delimitare a locatiei. La aceste arcade am folosit baloane calitate superioara pentru heliu, din latex tratate pentru a mari timpul de plutire.
 Recomand pentru decorul de botez baloane de calitate superioara. Nu vrei ca inainte de a veni invitatii la petrecere sa gasesti baloanele sparte sau dezumflate. 
Baloanele cu heliu au fost legate direct de o guta transparenta.




2. Baloane specifice de botez 


Am folosit de asemenea, baloane din folie cu imprimeuri specifice de botez. Baloanele au diametrul de 45 cm si au format, alaturi de inca 4 baloane de latex, un buchet deosebit de balaone de botez.

Baloanele de folie au timpul de plutire mult mai mare de ordinul zilelor, si ca atare ele pot fi luate acasa de invitati sau parintii copilului proaspat botezat. Mai mult, ele pot fi umflate de mai multe ori, astfel ca un balon de folie poate rezista cateva saptamani.


3. Arcada de baloane


 Intrarea in local de obicei este delimitata cu ajutorul unei arcade din baloane. Arcada este realizata din baloane de calitate superioara, de culoare alba si roz, culori metalizate.


4. Inima din baloane


Desi inima din baloane este specifica decorului de nunta, multi parinti doresc sa-si arate dragostea pentru noul venit in familie prin acest decor deosebit.
Inima este realizata din baloane de diametru 13 cm, culori alb si roz metalic. Are o forma deosebita, cu contur exterior roz, pentru un impact vizual deosebit.



 Evenimentul a fost unul deosebit, invitatii s-au simtit minunat si au fost incantati de aceste baloane de botez.
Decorul de baloane a fost completat de incantatoare aranjamente florale, huse de scaune si marturii botez.

Credite:
Organizare eveniment, huse scaune si aranjamente florale - ArtaNuntii - www.artanuntii.ro;
Marturii botez - Fabrica de Accesorii - www.fabricadeaccesorii.ro;
Pentru baloane cu heliu sau botez poti consunta oferta mea. Te poti inspira de asemenea din alte evenimente reale pe care le-am organizat. Le poti gasi aici!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...