sâmbătă, 29 august 2015

Baloane heliu, baloane heliu Bucuresti

Cauti baloane heliu sau baloane heliu bucuresti? Consulta in primul rand oferta mea  de decoratiuni si aranjamente de baloane! O poti gasi AICI!

Acestea sunt cele mai importante cautari legate de aranjamentele din baloane.
In ultima perioada, baloanele cu heliu au devenit cautate. Sunt un mod deosebit de a decora evenimentul pe care il organizezi, fie ca este o nunta, un botez, o petrecere de copii sau o petrecere de adulti.
Poti decora cu baloane cu heliu ringul de dans sau le poti combina in buchete (2 pana la 9 baloane) si le poti aseza oriunde doresti. Sunt simplu de realizat si usor de manevrat.

Baloane de botez


Daca vrei sa decorezi locatia de botez, buchetele din baloane heliu sunt alegerea perfecta. Sunt usor de realizat, iti trebuie baloane colorate, o butelie de heliu, rafie colorata si ... imaginatie.
Ca si culori, poti alege varianta clasica: pentru fetite combinatia alb – roz sau alb – roz – fucsia (roz inchis), iar pentru baietei combinatia alb – bleu sau alb – bleu – albastru inchis. Daca vrei ceva deosebit, recomandarea mea este multicolor.
De exemplu, pentru fetite – alb, roz, verde deschis, lila, baloane transparente si poate un pic de rosu. Daca baloanele sunt inscriptionate si cu buline, decorul este intr-adevar unul deosebit.
Pentru baietei as merge pe un alb, bleu, bleumarine, verde, rosu, baloane transparente  si mov, poate inscriptionate cu stelute sau buline albe.
Buchetele astfel colorate, asezate pe centrul mesei vor face sigur senzatie. Alege sa iesi in evidenta, nu alege clasicul.

baloane heliu bucuresti


Baloane pentru petreceri de copii


Organizezi o petrecere de copii? Atunci baloanele cu heliu sunt recomandate din 2 motive in principal.
1. Baloanele ii vor tine ocupati pe copii un timp indelungat
2. Baloanele infrumuseteaza si personalizeaza locul de petrecere, il face mult mai distractiv pentru copii.
In plus, exista baloane inscriptionate cu cele mai cunoscute personaje de desene animate, asa ca ii poti face o surpriza placuta copilului tau.
Pentru petreceri de copii exista butelii cu heliu de unica folosinta. Heliu din aceste butelii iti ajunge pentru 30 - 50 baloane latex sau pentru 15 – 25 baloane din folie. Capacitatea acestor butelii este de 0,25 sau 0,43 metri cubi. Sunt sigure de folosit, special concepute pentru folosirea de catre persoane incepatoare in ale decoratului cu baloane si usor de utilizat datorita recomandarilor scrise pe butelii.

Baloane si cadouri


Vrei sa faci un cadou cuiva apropiat? Sau poate vrei sa trimiti un cadou inedit de nou-nascut?
Poti alege o varianta inedita, vesela si amuzanta. Ataseaza la cadoul tau un buchet de baloane cu heliu. Sigur faci o impresie buna.
Imagineaza-ti un cadou impachetat in hartie frumoasa, decorat cu fundita colorata si poate un mesaj interesant. Acum imagineaza-ti ca legat de acest cadou vei gasi un buchet jucaus de baloane cu heliu.
Iar pentru nou nascuti, daca esti in impas si nu sti ce cadou se potriveste, un buchet special creat pentru nou nascuti este alegerea perfecta.

baloane heliu bucuresti

baloane heliu bucuresti


Baloane heliu Bucuresti


Fie ca organizezi o petrecere de copii, un botez sau vrei sa oferi cuiva drag un cadou memorabil, alege baloane cu heliu – jucause si colorate.
Daca te-am convins, poti cauta pe internet baloane heliu bucuresti sau baloane heliu sau poti cosulta si oferta mea. O poti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...