joi, 30 iulie 2015

Baloane cu heliu pentru un botez... strumfesc

Botez tematic Strumfii

Rasfoind pozele adunate de-a lungul timpului de la evenimentele pe care le-am decorat, am gasit pozele de la un botez deosebit. Un botez ce a avut ca locatie restaurantul - terasa Diesel de pe malul lacului Herastrau. Detalii despre restaurant gasesti aici.
Prima poza m-a amuzat cel mai mult, cea cu strumfii care abia asteapta sosirea invitatilor.

Petrecerea de botez a avut loc la terasa si, ca sa nu stea in caldura dogoritoare a soarelui, strumfii au stat cuminti in interiorul restaurantului, la racoarea aerului conditionat.



 La acest eveniment am avut un ajutor deosebit, baietelul meu, Luca. A fost extrem de entuziasmat de intalnirea cu Strumfii, personajele lui preferate (de atunci). A ajutat mult la decorarea botezului, mai intai aranjand, apoi incurcand si la sfarsit descurcand rafiile cu care erau legati Strumfii.


 Baloanele de botez au fost completate de accesorii alese in aceeasi tema: carduri de asezare cu Strumfi, carduri care erau in acelasi timp si carduri plic pentru bani; o frumoasa ciupercuta ce avea in interior festinul pregatit pentru invitati (in interior se regasea meniul de mancare si cel de bauturi); marturii tematice minifigurine Strumfi.

 Pentru ca invitatii sa nu se rataceasca prin terasa, mesele au fost numerotate. Numerele de masa au fost, bineinteles tot cu Strumfi. Servetelele este lesne de inteles ca au fost cu ... Strumfi.


Si nu in ultimul rand, aranjamentele florale au fost cu maiestrie alese pentru o tema deosebita: Strumfi. Aranjamentele florale centrale sunt de fapt ghivece cu hortensii bleu, subtil imbinate cu stropitori metalice.

Credite

Baloane de botez - realizate de mine.
Contributia mea a fost: baloane folie Strumf si Strumfita, baloane cu heliu, concept tematic si realizare.

Accesoriile tematice special realizate pentru acest eveniment - meniul ciupercuta, carduri de asezare, numere de masa - au fost cu maiestrie gandite de colegii de la FabricaDeAccesorii.

Baloane cu Strumfi, servetele si invitatii de petrecere (la acest botez invitatiile de petrecere au fost folosite pe post de numere de masa) - BubuParty - magazin online cu articole de petrecere pentru copii.


Nu uita de oferta mea de baloane botez si baloane heliu.



2 comentarii:

  1. La ce pret se afla balloanele cu heliu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum pot comanda baloanele cu heliu cu strumfi. Doresc pentru botezul băiețelului meu.si ce preț are unul. Mulțumesc frumos

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...